Blink Trading

Blink Trading Sdn. Bhd. ditubuhkan pada 21 Oktober 2012. Tujuan utama adalah mengedarkan bahan bacaan ke seluruh Malaysia.

Selain aktiviti teras kami mengedarkan bahan bacaan bermutu, kami juga menghasilkan produk koleksi premium untuk para peminat Ain Maisarah dan penulis jemputan seperti kotak ekslusif edisi terhad.

Aktiviti Blink Trading

1

Mengadakan promosi dan jualan ke sekolah-sekolah seluruh Malaysia, Singapura, dan Brunei dibawah aktiviti Program Jelajah Sekolah (PJS).

2

Bekerjasama dengan pengedar bebas di negeri-negeri tertentu.

Hubungi Blink Trading

Blink Trading Sdn Bhd (022040-A)
No. 102-103 Jalan Nilai Square 3,
Nilai Square
71800 Bandar Baru Nilai
Negeri Sembilan

Tel : 013-6984083 / 06-8507986
Emel : [email protected]

Peluang Kerjaya

Peluang Kerjaya

Kami mengalu-alukan kepada mereka yang ingin bersama kami mengembangkan lagi syarikat. Antaranya jawatan yang dibuka pegawai jualan dan pemasaran, pegawai logistik dan stor. Boleh terus email di [email protected]

Peluang Latihan Praktikal

Kami turut menerima pelajar bagi menjalani latihan praktikal di tempat kami. Antaranya bidang perakaunan, sumber manusia, pengurusan, perniagaan, pemasaran & jualan, pengurusan risiko, reka bentuk, computer dan sistem, komunikasi & pengiklanan.

Peluang Menjadi Pengedar

Kami turut membuka peluang kepada mereka untuk menjadi agen atau pengedar kepada produk kami dan juga menjadi sebahagian pasukan jualan Program Jelajah sekolah (PJS)

Anda ada produk bacaan BMT yang berkualiti?

Kami sedia untuk edarkan terus ke sekolah-sekolah. (terma dan syarat)